Ajankohtaista


Tältä sivulta löydät tietoa tapahtumista, joissa Alisa Designs on mukana sekä muita ajankohtaisia uutisia yrityksen toimintaan liittyen. Uutisten kokoaminen on aloitettu Alisa Designsin verkkosivu-uudistuksen yhteydessä marras-joulukuussa 2022. Tapahtumien ja uutisten määrä jääkin vielä tässä vaiheessa pieneksi, mutta lisää on tulossa!  

Alisa Designsille star seller tunnus

Alisa designs mukana verkossa järjestettävällä kädentaitajien Joulutorilla

Alisa Designsin kansainvälinen verkkokauppa CraftsByAlisadesigns sai 1.12.2022 Star Seller tunnuksen tunnustuksena hyvästä asiakaspalvelusta. 


I’m a Star Seller on Etsy this month! That means you can purchase from my Etsy shop knowing I have a record of providing an excellent customer experience. https://etsy.me/3jDDOhM #EtsyStarSeller


Alisa Designs mukana joulutorilla

Alisa designs mukana verkossa järjestettävällä kädentaitajien Joulutorilla

Alisa Designs on mukana 25.11.-4.12.2022 järjestettävässä virtuaalisessa Kädentaitajien Joulutori verkossa tapahtumassa. Kymmenen päivää kestävän verkkotapahtuman aikana Alisa Designsilla on myös facebook live-tapahtumia, joista löydät lisätietoa tapahtumasivulta. Facebook-livetapahtuman videot ovat katsottavissa myös myöhemmin Alisa Designsin Youtube-kanavan ja tapahtumasivun kautta.