Lasten lapaset ja sukat


Alisa Designsin valikoimasta löydät suosittuja, lämpimiä, kaksinkertaisia ja hyvin kädessä pysyviä lasten lapasia nalle-, koira- tai kissa-aplikaatiolla. Lämpimien lapasten päällyslapanen on kudottu Novitan Nalle-langasta ja sisälapanen/lapasten vuori Svarta Fåret Teddy-langasta. Aplikaatioiden materiaalina on Svarta Fåret Teddy-, Novitan Helmi- tai  Bohemian Velvet-lanka.


Lasten nalle-, koira- ja kissalapaset on tehty Alisa Designsin omalla mallilla ja samanlaisia et saa mistään muualta!  


Valmiina on saatavissa lapasia 0-12-vuotiaille. Myös muun kokoisia lapasia ja lapasia erilaisella aplikaatiolla on saatavissa tilauksesta. Tilauksesta tehtävät lapaset ovat valmiina viikon kuluessa, usein jo nopeammin. Olen tehnyt tilauksesta muun muassa kettu, susi, mäyrä, hevonen ja possulapasia. 


Villasukat ja tossut valikoimasta löydät villasukkia sekä villatossuja 0-6-vuotiaille lapsille. Pienimmät, 0-1-vuotiaiden sukat ovat omaa tuotantoani. Isommista sukista suurin osa on äitini kutomia. 


Lapasia ja sukkia on saatavissa myös tilauksesta. Ota yhetyttä, jos haluat eri väriset, eri kokoiset tai erilaisella aplikaatiolla somistetut lapaset tai sukat. Yhteydenoton saat lähetettyä sivun alareunan Ota yhteyttä lomakkeella

Lasten lapaset

Videolla kerrotaan, mistä idea Nallelapasista sai alkunsa ja miten se on kehittynyt neljän vuoden aikana ja Nallelapaset ovat saaneet rinnalleen muita lapasmalleja ja muita Nalletuotteita. 

Lasten sukat ja tossut

Ota yhteyttä