Lasten lapaset ja sukat

Alisa Designsin valikoimasta löydät uniikkeja, suosittuja, lämpimiä ja hyvin kädessä pysyviä lasten lapasia nalle-, koira- tai kissa-aplikaatiolla. Kaksinkertaisten lapasten päällyslapanen on kudottu Novitan Nalle-langasta ja sisälapanen/lapasten vuori Svarta Fåret Teddy-langasta. Aplikaatioiden materiaalina on Svarta Fåret Teddy-, Novitan Helmi- tai  Bohemian Velvet-lanka.


Lasten nalle-, koira- ja kissalapaset on tehty Alisa Designsin omalla mallilla ja samanlaisia et saa mistään muualta!  


Valmiina on saatavissa lapasia 0-12-vuotiaille. Myös muun kokoisia lapasia ja lapasia erilaisella aplikaatiolla on saatavissa tilauksesta. Tilauksesta tehtävät lapaset ovat valmiina viikon kuluessa, usein jo nopeammin. Tilauksesta on valmsitunut muun muassa kettu-, susi-, mäyrä-, hevonen- ja possulapasia. 


Villasukat ja tossut valikoimasta löydät villasukkia ja -tossuja 0-6-vuotiaille lapsille. Pienimmät, 0-1-vuotiaiden sukat ovat Alisa Designsin omaa tuotantoa. Isommista sukista suurin osa on äitini kutomia. 


Lapasia ja sukkia on saatavissa myös tilauksesta. Ota yhetyttä, jos haluat eri väriset, eri kokoiset tai erilaisella aplikaatiolla somistetut lapaset tai sukat. Yhteydenoton saat lähetettyä sivun alareunan Ota yhteyttä lomakkeella

Lasten lapaset

Lasten nalle,- koira- ja kissalapasia

Lasten sukat ja tossut

Lasten villasukkia ja tossuja

Videolla kerrotaan, mistä idea Nallelapasista sai alkunsa ja miten se on kehittynyt neljän vuoden aikana ja Nallelapaset ovat saaneet rinnalleen muita lapasmalleja ja muita Nalletuotteita. 

koiralapaset
koiralapaset
kissalapaset
kissalapaset
venelapaset
venelapaset
buldoggilapaset
buldoggilapaset
pöllölapaset
pöllölapaset
susilapaset
susilapaset
mäyrälapaset
mäyrälapaset
jääkarhulapaset
jääkarhulapaset
kettulapaset
kettulapaset
hevoslapaset
hevoslapaset

TILAUSTYÖNÄ TEHDYT LAPASET

Monet lapasista ovat saaneet alkunsa tilaajan toiveista. 


Viereisessä kuvakarusellissa on kuvia tilauksesta alkunsa saaneista asuista, joista osan olen ottanut  tuotevalikoimaan. 


Jos sinulla on lapasiin liittyvä toive, jonka voisin täyttää, ota yhteyttä niin katsotaan, mitä voisimme tehdä asialle ja miten toiveesi voisi toteutua! 

Ota yhteyttä