Asiakkaan unelmista totta 

Muistatko vielä nuket, joita sinulla oli ollessasi pieni? Millaisia ​​vaatteita nukkesi käyttivät? Mitä tunteita muistot sinussa herättävät?


Kun olin pieni, isoäitini osti minulle muotinuken ja punaisen satiinimekon nukkea varten. Rakastin nukkeani ja hänen upeaa mekkoaan.
Myöhemmin aloin tehdä vaatteita sisarusteni ja ystävieni lasten nukeille, koska pidin luovasta työstä ja lasten ilahduttamisesta. Kolme vuotta sitten perustin verkkokaupan tehdäkseni nukkevaatteita myös muille ja tuodakseni suunnittelemani tuotteet näkyviksi laajemmalle yleisölle.


Alkuun tein samanlaisia ​​muotinukenvaatteita kuin ennenkin: paitoja, hameita, housuja, mekkoja, iltapukuja, neuletakkeja, neulepuseroita, ulkoilutakkeja jne. Vaatemallistosta löytyi jo tuolloin myös laukkuja, vöitä, kenkiä, koruja ja muita nukkejen tarvikkeita. Muotinuket nukkuivat, kävivät töissä, ostoksilla, vierailivat, viettivät aikaa rannalla, juhlivat häitä, kävivät juhlissa jne. Näitä asioita olin tehnyt omille nukeilleni pienenä. Halusin kuitenkin tehdä jotakin muutakin ja herättää luovuuden myös muissa.Aloin tehdä nukeille rooliasuja, kuten sairaanhoitajan asuja ja cowboy/cowgirl-asuja. Näitä asuja tehdessäni ja asiakkaiden tarinoita kuultuani olin yllättynyt ja iloinen saamastani palautteesta. Eräs äiti tilasi äskettäin sairaalassa olleelle pojalleen nuken sairaanhoitaja-asun. Toinen äiti löysi täydellisen lahjaidean sairaanhoitaja-asusta tyttärelleen ja tämän ystävälle, joka työskentelivät korona-aikana sairaanhoitajina. Olen saanut tilauksia myös ihmisiltä, ​​jotka ovat itse työskennelleet sairaanhoitajina. Yksi asiakas kertoi minulle ostaneensa cowboy-asun herättääkseen ystävänsä lännen elokuvien suosikkihahmon henkiin! Asut voivat herättää mukavia lapsuusmuistoja ja saada sinut tuntemaan olosi taas lapseksi!


muotinuken-sairaanhoitaja-asu
muotinuken-sairaanhoitaja-asu
muotinuken-cowboyasut
muotinuken-cowboyasut
Cowboy asut
Cowboy asut
nuken-ambulanssinkuljettaja-asu
nuken-ambulanssinkuljettaja-asu

Parin viime vuoden aikana olen saanut asiakkailta kysymyksiä, voinko tehdä nukenvaatteita tilauksesta, kun he eivät ole löytäneet etsimäänsä. En koskaan välttele haasteita, ja voin ylpeänä todeta, että monissa tapauksissa olen pystynyt toteuttamaan heidän toiveensa. Olen tehnyt mittatilaustyönä miesmuotinuken laukun, sairaanhoitajan asun suojavaatteineen, tv:n lännen -sarjan hahmojen asuja ja ensihoitajan asun. Usein ainoa rajoitus mittatilaustöille on mielikuvitus!


Nähtäväksi jää, mitä seuraavat uutuudet ovat. Ovatko ne omia ideoitani vai tulevatko ne asiakkailta ja toteutanko heidän unelmiaan?


Parhain terveisin Anna-Liisa


Kommentti