Nallelapasten tarina

Vuoden 2018 loppupuolella kaverini pyysi minua tekemään lapsenlapselleen lämpimät ja hyvin kädessä pysyvät lapaset. Ensin tein perinteiset kirjoneulelapaset. Ne tehtyäni katsoin lankakorissa olevaa Teddy-lankakerää. Siitä se idea lähti ja tein kaksinkertaiset nalleaplikaatiolla somistetut lapaset.


Videona toteutetun Nallelapasten tarinan ensimmäisessä osiossa kerrotaan Nallelapasten ensimmäisestä vuodesta. Tuon vuoden aikana ensimmäisten lapasten jääkarhu sai rinnalleen teddykarhu- ja pandalapaset. Myös lapasten värivalikoima laajeni.


Vuonna 2022 Nallelapasten tarina -videosta on julkaistu päivitetty versio. Uudessa nallelapasten tarina videossa kerrotaan, miten Nallelapasten tarina on edennyt neljässä vuodessa ja nallelapaset ovat saaneet rinnalleen muita lapasmelleja ja muita nalle-tuotteita. Myös päivitetty video löytyy tältä sivulta.


Nallelapaset löydät verkkokaupasta tämän linkin kautta 

Nallelapasten ensimmäinen vuosi

Nallelapasten tarinassa kerrotaan lapasten ensimmäisestä vuodesta. 

Neljä vuotta nallelapasia

Videolla kerrotaan, mistä idea Nallelapasista sai alkunsa ja miten se on kehittynyt neljän vuoden aikana ja Nallelapaset ovat saaneet rinnalleen muita lapasmalleja ja muita Nalletuotteita. 

Kommentti