Blogi

Blogissa kerrotaan tarinoita Alisa Designsista ja sen tuotteista, niiden taustalla olevasta hyvinvointiajattelusta sekä yrityksen arvoista. Blogikirjoitusten yhteydessä on mahdollisuus kirjoitusten kommentointiin.


Tule mukaan kuulemaan Alisa Designsin tarinaa ja tarinoita tuotteiden takana! 


Blogitekstit

Ulko-oven läheisyyteen, terassille, parvekkeelle, leikkimökkiin tai ullakolle pesänsä tekevät ampiaiset ovat häiritseviä. Ei ole rentouttavaa, jos terassilla kesästä nauttiessasi ampiaiset alkavat pörrötä ympärilläsi ja yrittäessäsi hätistää niitä pois saat ”kiitokseksi” ampiaisen piston. Tämä on erityisen vaarallista, mikäli olet ampiaisenpistolle allerginen... Lue lisääMuistatko vielä nuket, joita sinulla oli ollessasi pieni? Millaisia ​​vaatteita nukkesi käyttivät? Mitä tunteita muistot sinussa herättävät?

Kun olin pieni, isoäitini osti minulle muotinuken ja punaisen satiinimekon nukkea varten. Rakastin nukkeani ja hänen upeaa mekkoaan ... Lue lisääKuukausi sitten kerroin Joulutoriverkossa facebooklivessä hypistelymuhveista ja siitä, miten hypistely tuottaa hyvinvointia. Tuosta tallenteesta tuli Joulutorin katsotuin video. Yhtenä syynä tähän lienee se, että  videon nimi herätti kysymyksen siitä, mistä hypistelymuhveissa oikein on kyse ja kenelle ja miten muhvia voi käyttää... Lue lisääVuoden 2018 loppupuolella kaverini pyysi minua tekemään lapsenlapselleen lämpimät ja hyvin kädessä pysyvät lapaset. Ensin tein perinteiset kirjoneulelapaset. Ne tehtyäni katsoin lankakorissa olevaa Teddy-lankakerää. Siitä se idea lähti ja tein kaksinkertaiset nalleaplikaatiolla somistetut lapaset... Lue lisää